ANATOMI LET LÆRT UDEN AT ÅBNE EN BOG

Hej og velkommen til Alices Anatomi-side

Jeg har mange års erfaring med at undervise yngre læger i blandt andet anatomi.

Efter jeg er gået på pension har jeg været så heldig at få et godt samarbejde i gang med Dansk Akademi for Kropsterapi i Århus.

Jeg nyder at se mange kommende massage-terapeuter udfolde deres viden for øjnene af mig under den praktiske prøve.

Jeg bedømmer selvfølgelig terapeutens tilgang til klienten, men det er også nødvendigt for terapeuten at have en basal viden om anatomi.  Det er min erfaring, at nogle terapeuter kan være rigtig dygtige til det praktiske, men af flere grunde kan have svært ved at tilegne sig den nødvendige anatomi-undervisning. Jeg har derfor valgt at udgive en anatomi-undervisning med videoer. Mange små og korte videoer, der kan ses og lyttes til igen og igen, så den relevante viden sidder fast.

Velkommen til den gratis del af ANATOMI LET LÆRT – UDEN AT ÅBNE EN BOG. Senere – snart kommer der en udvidet del, som du kan købe her

her kommer en knap til købet