Om Alice

70 år, Læge, alternativ behandler og Passionist.

Vil du vide mere?

Hvis du vil se lidt mere om mig på video, findes der et interview med mig på SeniorTV Østjylland optaget 23 januar 2015.

Du kan se den her:

Alice Steinov Læge pensionist og PASSIONIST

I oktober 2013 valgte jeg at gå på pension til stor undren for mange deriblandt mig selv. Jeg har ikke fortrudt et eneste øjeblik.

I mit 70-årige liv har jeg arbejdet i sygehusvæsenet som læge i knapt 40 år.

Derudover har jeg arbejdet som alternativ behandler i godt og vel 30 år. Desuden har jeg fra 1992 haft private klienter i samtaleterapi og hypnoterapi samt coaching-forløb rettet mod stress og  søvn.

Jeg har altid interesseret mig for kommunikation og har efterhånden som årene er gået blevet mere og mere glad for “den svære samtale”, hvilket førte mig til en stilling i “Palliativt Team” i Randers. Mine sidste år som overlæge var jeg ansat på anæstesiafdelingen i Randers og havde mest min daglige gang på Hospice Djursland; et arbejde, jeg aldrig troede, jeg skulle slippe, men pludselig blev rammerne for stramme og jeg valgte pensionisttilværelsen. Jeg satte virkelig pris på, at kunne hjælpe døende på deres vej og de pårørende videre i livet.

Jeg er nu engageret PASSIONIST.

Bred vifte af erfaring inden for den etablerede og alternative verden

Som læge har jeg snuset til lidt af hvert og har derfor et bredt erfaringsgrundlag, mest som ”lytte- og snakkelæge”, men også med mange håndværksmæssige greb.

Min erfaring kommer fra hele landet, ja endda fra det nordligste Norge, hvor jeg slog mine folder i Kirkenes fra 1996 – 2005. Ni herlige år med masser af oplevelser og heldigvis med dejlige venskaber til følge.

Sideløbende med det rent medicinske, har jeg fulgt masser af kurser og har taget en del både lange og kortere uddannelser inden for det alternative.

Jeg er certificeret Familie- og Hypnoterapeut og har i 2015 afsluttet Audun Myskjas uddannelse til Enhedsterapeut, hvorfor jeg nu centrerer mine behandlinger om at hjælpe mennesker både med ondt i ryggen og ondt i livet.

Passioneret foredragsholder

Hurtigt blev jeg dog mere passionist end pensionist, så nu farer jeg land og rige rundt og holder foredrag, både inden for Lifewave, men også i andre sammenhænge, for tiden oftest om smertelindring.

På hjemmefronten

Privat er jeg mor til tre voksne børn, farmor til to og mormor til to.

Fritiden bruges på læsning og undervisning, og jeg holder meget af at løbe, svømme og padle kajak på Gudenåen.

Vil du vide mere?

Hvis du vil se lidt mere om mig på video, findes der et interview med mig på SeniorTV Østjylland optaget 23 januar 2015.

Du kan se den her:

Alice Steinov Læge pensionist og PASSIONIST